1103 Budapest. Fehér út I. I.emelet 4.    •    1174 Budapest Pesti út 41/A    •    06-1/264-19-63    •    06-70/619-91-35
06-70-619-91-35Kérdésed van? Keress bátran!

Vélemények

Kedves Nóri és Judit!
A mai napon betegen is sikerült elsőre sikeres forgalmi vizsgát tennem. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani nektek a kedvességért és a segítőkészségért, mikor először mentem jelentkezni rögtön tudtam, hogy jól választottam. A KRESZ tanfolyam Laci bácsival élmény volt, kis gyakorlással elsőre meglett a vizsga. Elsősegély nemkülönben. Külön szeretnék köszönetet mondani Bartucz Attilának, végtelen türelméért, profi oktatásért, pedig tudom, hogy nem vagyok egy könnyű eset. Ha nem ebbe az iskolába jelentkezem, talán már a felénél abbahagytam volna, de az biztos, hogy sosem szeretem meg a vezetést. Nagyon hálás vagyok nektek, hiszen a jogosítvány nagyban megkönnyíti az életem, és már ajánlottam is másnak a sulit. Sok sikert és még több lelkes tanítványt kívánok nektek.

Bakó Tímea

Kedves XCAR!
Lányom ,Eszes Viktória augusztusban iratkozott be Önökhöz .A profi oktatás eredményeképpen mindenből elsőre sikerült a vizsgája .A gyakorlati vizsga Dec.6-án volt.Már csak a plasztikkártyát várjuk.Nagyon köszönünk mindent ! Csak az XCAR-t ajánlanám mindenkinek.
Külön köszönet Nagy Péter oktatónak,aki maximálisan segített mindenben !További sikereket kívánok a munkájukhoz !
Tisztelettel és köszönettel :
Hanka Edit ( egy 17 éves lány anyukája )

Hanka Edit

Teljesen elégedett vagyok az iskolával, az ügyintézés gyors volt, az ott dolgozó emberek segítőkészek, elsősegély tanfolyamon is jól éreztem magam, és az oktatómmal is teljes mértékben meg voltam elégedve. Örülök hogy itt tanultam és hogy ezt az iskolát választottam, nem csalódtam. Bátran ajánlom bárkinek. :)

Henrik

Nagyon örülök neki , hogy az X-CAR autósiskolát választottam.
Minden téren meg voltam elégedve, bármilyen kérdésem merült fel egyből kaptam rá választ és segítséget. Bátran merem ajánlani másoknak is. ;) A kressz tanfolyamon is jól éreztem magamat , érdekes és szórakoztató volt. Üdvözlettel :Mihalkó Vivien

Mihalkó Vivien

Kedves X-Car,

szeretnék köszönetet mondani azért, amit Tőletek kaptam, kaptunk. A fiam egy másik iskolából, több sikertelen gyakorlati vizsga után került hozzátok, pontosabban Glancz Tamás oktatóhoz.
Tamás olyan módon segítette, olyan rejtett "hibákat" vett észre a gyereknél, amit más nem, máshol nem, így egy picivel több gyakorlással és megnövekedett óraszámmal, de sikeres vizsgát tett gyermekem.
Nagyon hálásak vagyunk az odafigyelésért, a törődésért és a lelkiismeretes munkáért!

Ballagó Éva

Dicenty RitaKedves Nóri és Judit!

Szeretném jelezni felétek, hogy múlt héten kedden megérkezett a jogosítványom.
Sajnos nem volt alkalmam, hogy személyesen adhassam át, így ezúton szeretném megköszönni Nektek a segítségeteket, amit a tanfolyam alatt nyújtottatok!
(Bodolai) Ricsinek már megköszöntem a sok segítséget és türelmet, amit a vezetés oktatás során nyújtott. Mindig nagyon figyelmes és támogató volt, sosem éreztem magam kellemetlenül, nála jobb oktatót nem is választhattam volna.
Summázva: az általatok nyújtott szolgáltatással nagyon elégedett voltam és természetesen mind az iskolát, mind Ricsit (mint oktatót) ajánlani fogom az ismerőseimnek!

Sok sikert, kitartást és további töretlen lelkesedést kívánok Nektek a továbbiakban!


Üdvözlettel: Dicenty Rita

Dicenty Rita

Mogyorósi RenátaA legjobb iskolát választottam......az első benyomás sokat jelent...mindenki nagyon kedves volt és segítőkész...abszolút alkalmazkodtak hozzám...külön köszönet az oktatómnak Bodolai Richárdnak kivételes türelméért
(nem tudom, hogy csinálja

Mogyorósi Renáta

Nagyon jó döntés volt az Xcar autósiskolát választani. Segítőkész és kedves oktatóval és ügyintézőkkel.Köszönök mindent! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Glaz Gabriella

A KRESZ oktatás szuper, Nóriék mindig segítőkészek. ❤ A KRESZ vizsga pofon egyszerű volt, az elsősegély tanulás és a vizsga is könnyű, a tavalyi forgalmi vizsgám óta pedig már nem szeretek, hanem imádok vezetni!! :) Köszönöm Nektek!! ❤

Gyarmati Kitti Vivien

Nagyon hálás vagyok,Szécsi András tanár úrnak a sok türelemért,és segítségéért.Természetesen az egész iskolai rendszer jól fel van építve.

Rabi Attila

Vissza a tetejére